Er is veel vraag naar stijldansen in Vorden. Een danspaar uit Zelhem begeleidt dit en gaat met u dansen. Misschien bent u jaren geleden op dansles geweest en heeft u de foxtrot, engelse wals, tango, samba en andere dansen geleerd. Misschien bent u het een beetje kwijt, maar toch lijkt het u wel wat om weer te gaan stijldansen. Dansen betekent, heerlijk en gezond bewegen en het zorgt voor sociale contacten. Dansen is voor iedereen: echtparen, samenwonenden, verliefde stellen, alleenstaanden, enz. Als je alleen komt te staan, dan is het gezellig om je bij een groep aan te sluiten en weer te kunnen dansen. In de afgelopen jaren was het een groot succes.
De dansmiddagen worden gegeven op woensdagmiddag van 14.00-16.30 uur in het Kulturhus 'het Dorpscentrum' te Vorden. Data voor het seizoen 2018-2019 zijn nog niet bekend.
Voor informatie kunt u op dindag en donderdag van 09.00-11.00 uur terecht bij Welzijn Vorden, Raadhuisstraat 6: 0575-553405 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.