Cursus iPad en Android

De introductie van de tablet (in de volksmond: iPad maar die is van Apple; daarnaast zijn er tablets met Android als besturingssysteem) verloopt met een sneltreinvaart. Er zijn en worden miljoenen exemplaren van die apparaten verkocht. De tablet is weliswaar eenvoudig te bedienen maar een cursus kan goede diensten bewijzen.
Bij voldoende aanmelding start op donderdag 5 maart 2020 (van 9.00 tot 12.30 uur) een nieuwe cursuscyclus van elk vijf lessen. De maximale groepsgrootte is steeds vijf personen. De kosten bedragen € 55 per persoon voor vijf lessen en inclusief het cursusboek. Docenten zijn Gerrit Terpstra en Henk Roes. Op een plezierige manier nemen zij de lesstof met de cursisten door.

Er is een vrijwillige terugkomochtend op donderdag 13 februari 2020, voor Android om 9.00 uur en voor de iPad om 11.00 uur.

Voor verdere informatie en aanmelden kunt u contact opnemen met Henk Roes, Seniorweb, 06-21241984 / henk@roes-po-advies.nl of met Welzijn Vorden, 0575 553405 / info@welzijnvorden.nl

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.