Fotograferen, iedereen kan het.

Gemakkelijker gezegd dan gedaan. Hoe vaak komt het niet voor dat je terugkomt van een vakantie en zegt: “De foto`s zijn niet wat ik ervan verwacht had”. Je vindt het geen spannende foto. En ga zo maar even door. Beleefdheidshalve en zonder commentaar wordt het fotoboek snel door gebladerd. Je wilt toch met plezier terugkijken op die mooie vakantie.

Maar het kan ook anders. Daarom organiseert Welzijn Vorden een basiscursus fotografie.

Tijdens deze cursus wordt je onder deskundige leiding in 7 wekelijkse bijeenkomsten van twee uur op een rustige wijze de fijne kneepjes van de fotografie aangeleerd. Alle onderdelen die belangrijk voor het maken van mooie, succesvolle, bevredigende foto’s, komen tijdens de cursus ruimschoots aan bod. Ook bewerkingsprogramma’s, zoals Lightroom en Photoshop zullen de revue passeren. Maar er is veel meer. Het is natuurlijk vanzelfsprekend dat je tijdens de cursus altijd je camera bij je hebt.

Na een inloopavond op 18 maart (19:30 uur) volgt er bij voldoende aanmeldingen (maximaal 12) zal de cursus begin april aanvangen.

Meer informatie op de pagina ‘Cursussen‘.

Reacties zijn gesloten.