Rabo ClubSupport 2020

Stichting Welzijn Vorden heeft zich aangesloten bij de actie van de Rabobank, Rabo ClubSupport. Deze actie sponsort verenigingen en stichtingen in de Achterhoek. Maar….. daar moet je wel wat voor doen. En hierbij kunt u ons mogelijk helpen.

Al is het op dit moment – vanwege de coronamaatregelen – niet mogelijk voor ‘Ontmoeting en Dagbesteding’ om te functioneren, toch hopen wij dat dit binnenkort wel weer kan om wekelijks op dinsdag bezoekers te ontvangen. Stichting Welzijn Vorden vraagt voor deze activiteit uw aandacht.

‘Ontmoeting en Dagbesteding’ is bedoeld voor zelfstandig wonende senioren die lichamelijk niet meer zo goed uit de voeten kunnen, behoefte hebben aan sociale contacten en gezelligheid of structuur van de dag. Dit biedt een aanvulling op en/of ondersteuning van de hulp die al geboden wordt door professionele hulpverleners of partner, familie, buren en bekenden. Deze activiteit wordt – indien het weer kan – georganiseerd in ‘De Soos’.

Stichting Welzijn Vorden hoopt een geldbedrag te ontvangen om uitbreiding van diverse hulpmiddelen mogelijk te maken voor een aangename en zinvolle tijdsbesteding voor de bezoekers van ‘Ontmoeting en Dagbesteding’.

Als u lid bent van de Rabobank kunt u vanaf 5 t/m 25 oktober 2020 uw stem uitbrengen op ons gewenst initiatief. Van de Rabobank krijgt u binnenkort een bericht waarin u uitgelegd wordt hoe u uw stem(men) kunt uitbrengen. En natuurlijk kunt u ook andere Rabobank leden ‘bewerken’ om ons te helpen.

Hoe meer stemmen Stichting Welzijn Vorden krijgt, hoe groter de kans is dat er voor onze doelgroep een geldbedrag van de Rabobank beschikbaar komt.

Wij hopen uw ‘support’ te mogen ontvangen!

Reacties zijn gesloten.