Hoopvol Het Nieuwe Jaar In

Het lijkt wel heel erg optimistisch na de toespraak van onze minister-president, en ook al zijn de cijfers de laatste dagen alarmerend en is er nog een lange weg te gaan, toch gloort er licht aan het einde van de lange tunnel. Dat is de boodschap waar we ons aan vast moeten houden. Een vaccin tegen het Coranavirus moet ons weer naar het normale leven leiden. Maar vooralsnog is het van groot belang dat we ons strikt aan de regels houden en blijft het nog op de ‘tanden bijten’.

Net zoals in vele sectoren van ons maatschappelijk leven, staan velen van de bijna honderd Vrijwilligers te trappelen van ongeduld om hun vrijwilligerstaak weer op te pakken. Deze Vrijwilligers zetten zich o.a. in voor de medemens die ziek is of zich eenzaam voelt. Het schenkt immers voldoening wanneer je merkt dat de man of vrouw, waarvoor je op één of ander wijze behulpzaam bent, er blijk van geeft hier dankbaar voor te zijn. Daarom is het bestuur van Welzijn Vorden bijzonder ingenomen met de Vrijwilligers van de Bezoek en Ondersteunings Service die nog steeds actief kunnen zijn.

De afgelopen jaren sloot Welzijn Vorden het jaar af met een decemberviering waarbij, onder genot van een drankje en een stamppotbuffet, het achterliggende jaar nog eens werd doorgenomen. Helaas kon deze viering dit jaar, in verband met de Coronacrisis, geen doorgang vinden. Reden voor het bestuur van Welzijn Vorden de Vrijwilligers op een andere wijze te bedanken. Dit in de vorm van een cadeaubon, die mede dank zij de gift van een weldoener wat ruimer uit kon vallen en bij alle vrijwilligers is bezorgd.

Het bestuur van Welzijn Vorden wenst een ieder, ook al is het dit jaar in kleine kring, heel fijne kerstdagen en een voorspoedig, vooral gezond 2021!

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.