Welzijn Vorden komt weer op gang

Nu het aantal Corona besmettingen langzaam afneemt en het aantal vaccinaties er in een ras tempo voor kan zorgen dat we eindelijk van die vervelende lockdown afkomen, kunnen we het najaar met optimisme tegemoet zien. Enkele activiteiten, zoals de bezoek- en ondersteuningsservice, zijn ondanks de beperkingen, op kleine schaal doorgegaan. De vervoersdienst kan weer starten en de duofiets wordt weer van stal gehaald. Als alle activiteiten weer gestart zijn, houden circa 90 mensen Welzijn Vorden draaiende, maar er zijn nog nieuwe vrijwilligers nodig. Bent u geïnteresseerd en wilt u ook wat doen in ons dorp, meldt u dan per mail aan. (w.gotink@welzijnvorden.nl)

Vervoersdienst: rijden maar
Onder de algemeen geldende ‘corona’ voorwaarden, is een aantal vrijwilligers bereid weer mensen te vervoeren naar bijvoorbeeld ziekenhuis, arts of kapper. U kunt hiervoor telefonisch contact op nemen op maandag en woensdag van 9.00 tot 10.00 uur.

De duofiets staat weer voor u klaar
Ze staan te trappelen van ongeduld -de duofietsers- om eindelijk weer samen met iemand, die niet in staat is om zelf een eindje te fietsen, door de mooie omgeving van Vorden te rijden. U kunt zelf meetrappen of u laat zich door de duo-fietsrijder heerlijk vervoeren. Op de duo-fiets, de naam zegt het eigenlijk al, zijn twee zitplaatsen naast elkaar. De duo-fietsrijder haalt u op en brengt u weer thuis. Er zijn aan een duo-fietsrit geen kosten verbonden maar een vrije gift, om de kosten van onderhoud te dekken, is altijd welkom.
Een telefoontje naar Nel Warringa (06-51185082) en de duo-fiets komt bij u voor de deur.

Reacties zijn gesloten.