Wilt u vrijwilliger worden?

De Nederlandse Organisatie voor Vrijwilligerswerk heeft dit jaar uitgeroepen tot nationaal jaar voor het vrijwilligerswerk. Met de campagne Mensen Maken Nederland worden meer en nieuwe mensen gezocht die zich vrijwillig willen inzetten voor onze samenleving.

Meedoen in Bronckhorst besteed aandacht aan de campagne met een viertal filmpjes die het komende jaar op de site te zien zijn. In het filmpje vertellen vier vrijwilligers uit onze gemeente over het vrijwilligerswerk dat ze doen. Ook een vrijwilliger van Welzijn Vorden heeft hieraan meegewerkt, namelijk Jannet Beumer van de BOS.

Bent u op zoek naar vrijwilligerswerk of denkt u erover om vrijwilligerswerk te gaan doen? Bekijk dan het filmpje en de vrijwilligers vacatures op de website van Meedoen in Bronckhorst.

Heeft u nog vragen? dan kunt u met ons contact opnemen. hanneke@meedoeninbronckhorst.nl

Reacties zijn gesloten.