Welzijn Vorden opnieuw van start met Sport en Spel

In het programma van Welzijn Vorden had in het verleden Sport en Spel een niet weg te denken plaats. Helaas moest deze activiteit wegens gebrek aan deskundige leiding worden beëindigd, maar ook de corona crisis gooide roet in het eten.
In samenwerking met de gemeente Bronckhorst wil Welzijn Vorden een nieuwe start maken. De gemeente spant zich op vele manieren in om de levensstijl van mensen positief te beïnvloeden. Verschillende activiteiten zijn inmiddels voor jong en oud in gang gezet.
Zo is onder meer het project SportStart, iedere woensdagavond in ‘t Jebbink een groot succes. In deze groep sporten deelnemers die uit een gezonde leefstijlinterventie instromen. Onder begeleiding van vakdocent bewegingsonderwijs Berend Betting zijn zij iedere woensdagavond in ’t Jebbink actief.

Herstart Sport en Spel uur
Welzijn Vorden ziet mede in deze samenwerking een uitgelezen kans om ook Sport en Spel nieuw leven in te blazen. Een vakleerkracht zal naar keuze van de deelnemers, verschillende beweegvormen aanbieden, waarbij vooral aandacht kan worden besteed aan allerlei spelvormen. Dit sportuurtje is gericht op dames en heren in de leeftijd tot 100+! Sport en Spel zal iedere maandagmiddag van 12.45 uur tot 13.45 uur in sporthal ’t Jebbink te beginnen op 20 september 2021 plaatsvinden.
Belangstellenden kunnen zich tijdens het sportuurtje op maandagmiddag melden bij Wilma Huitink of contact opnemen met Welzijn Vorden via info@welzijnvorden.nl of 0575 553405 ( op dinsdag en donderdag van 10.00 uur tot 11.00 uur).

Reacties zijn gesloten.