Schilder/tekencursus

Als je goed kijkt, zie je meer……..

U kent ze waarschijnlijk wel, die twee tekeningen die op het eerste oog gelijk zijn. Zoek de verschillen……… De eerste verschillen zijn gemakkelijk te vinden, maar de laatste twee of drie blijven lang buiten beeld. Waar moet je op letten? Hoe u ook zoekt, u vindt ze niet. Als u tekent komt u soms dezelfde problemen tegen. Loopt die lijn nou schuin naar boven of naar beneden?

Soms is het handig om iemand te hebben die jou wijst waar je op moet letten. Je leert beter te kijken als je tekent. Die ondersteuning kunt u krijgen als u een teken- of schildercursus volgt. Vooral na al die tijd binnen zitten is het belangrijk om een leuke ontspannende hobby te hebben. Ontspanning is dan spannend. Er zijn diverse mogelijkheden bij de teken-/schildercursus die Welzijn Vorden u aanbiedt. Op maandagmiddag van 14.00 uur tot 16.00 uur kunt u kennismaken met potlood tekenen, schilderen met aquarelverf, acryl- of olieverf met daaraan gekoppeld verschillende technieken. Alle begin is moeilijk maar u zult al snel ervaren dat het inspannend en ontspannend tegelijk is. Je leert op een andere manier tegen de dingen aan te kijken en daarom is het opschrift “Als je goed kijkt, zie je meer” zeker van toepassing. U bepaalt zelf met welk materiaal u wilt werken. De onderwerpen zijn vrij evenals de ondergrond waarop u wilt werken. U zorgt voor uw eigen materiaal dat u in overleg met de begeleider kunt aanschaffen. De cursus bestaat uit 12 opeenvolgende lessen.

Er is nog plaats voor zes cursisten.

Voor informatie kunt u bellen met Rien Overvelde tel. 06- 37598674 of contact opnemen met Welzijn Vorden waar u zich ook kunt aanmelden.

Reacties zijn gesloten.