Sponsoractie kringloopwinkel De Werf

Allemaal blije gezichten afgelopen zaterdag bij kringloopwinkel De Werf in Vorden. Tijdens de nieuwjaarsreceptie kregen maar liefst 31 verenigingen en organisaties een symbolische cheque overhandigd. De sponsoractie van Stichting Veilingcommissie Vorden (exploitant van De Werf) leverde het recordbedrag van 56.627 euro op. De ‘cadeautjes’ werden met een grote glimlach in ontvangst genomen.

Vanwege corona werd de laatste sponsoractie van De Werf gehouden in 2019. Door de onzekere situatie leek ook het afgelopen jaar in het water te vallen. Wel werden drie incidentele activiteiten voor in totaal 5.500 euro gesponsord. In september besloot de Veilingcommissie vanwege de goede verkoopresultaten alsnog een sponsoractie op touw te zetten. Er werd voor ruim 104.000 euro aan verzoeken ingediend. Ruim de helft daarvan kon worden gehonoreerd. Dat betekent dat verenigingen en organisaties die een bijdrage leveren aan de Vordense gemeenschap voor 56.627 euro kregen toebedeeld.

Welzijn Vorden ontving een cheque van 500 euro voor PR materiaal.

Reacties zijn gesloten.