De KunstBus ging weer op theater tour

Wat was het plezierig om te zien dat er weer een ruime opkomst was voor de twee laatste voorstellingen van de Kunstbus 2022/2023.
De voorstelling van het balletgezelschap uit Charkov in januari kon geen doorgang vinden i.v.m. de oorlogsomstandigheden in Oekraïne.
Het Lenteconcert gepland op 16 april 2023 werd geannuleerd omdat er zich te weinig deelnemers hadden aangemeld.
23 februari gingen wij met een volle bus naar het Amphiontheater in Doetinchem. Daar was een optreden “Best of Ireland”.
Wat een bruisend, levendig en muzikaal onthaal! Muziek en zang van originele herkomst spatte van het podium. Ierse inwoners ‘ademen’ alles wat met hun muzikale folklore te maken heeft.
17 maart jl. ging de rit naar de Schouwburg Lochem alwaar ons een optreden stond te wachten van Karin Bloemen en pianist Cor Bakker. Iedereen welbekend.
Wat een getalenteerde cabaretière en zangeres! Met haar stem en stemvormingen bereikt ze alle uithoeken van de zaal. Met ontroerende liedjes, scherpe conferences en typetjes wist ze allen te boeien.
Na een drankje toog het gezelschap tevreden en voldaan weer richting Vorden. Alle theaterritten werden verzorgd door touringcarbedrijf Berkhout/Stravers.
De Kunstbus-commissie gaat zich begin van de zomer weer buigen over alle cultuur/theater aanbiedingen 2023/2034 in de regio. U leest ons weer in Contact, posters, aanmeldformulieren en de kunstbus pagina.

Reacties zijn gesloten.