Schenking kringloopwinkel De Werf

Door de sponsoractie van kringloopwinkel De Werf in Vorden kunnen veel lokale initiatieven rekenen op een donatie. Dat is ook dit jaar weer het geval.

Tientallen verenigingen en organisaties die een verzoek indienden, profiteren van de goede verkoopresultaten van De Werf. De sponsoractie van Stichting Veilingcommissie Vorden (exploitant van De Werf) leverde opnieuw een recordbedrag op van maar liefst 57.357,50 euro. Dat is net iets meer dan vorig jaar toen er voor 56.627 euro werd uitgedeeld. 54 verenigingen en organisaties die een bijdrage leveren aan de Vordense gemeenschap kregen afgelopen zaterdag tijdens de nieuwjaarsreceptie een symbolische cheque of een waardebon uitgereikt. En daar waren ze maar wat blij mee.

In totaal was er voor 124.000 euro aan sponsorverzoeken ingediend. Iets minder dan de helft daarvan kon worden uitgedeeld.

Welzijn Vorden ontving een cheque van 1000 euro voor een tweede accu en onderhoud voor de vorig jaar gekregen tweede duo fiets.

Reacties zijn gesloten.