Je ziet ze steeds vaker: winkels, ateliers of workshopruimtes waar mensen op gezette tijden komen aanwaaien om ieder aan een eigen project te werken. Welzijn Vorden denkt dat dit ook kan in het Kulturhus 'het Dorpscentrum' op een vaste ochtend of eventueel op een avond waarbij kan worden ‘aangeschoven’ met eigen werk: waar je in alle rust en vrijheid je artistieke talenten kan uiten. Breien op de bank kan lekker meditatief zijn, maar soms heb je behoefte aan mensen die met hetzelfde bezig zijn, met gelijkgestemden. Vaak zijn het mensen die je niet vanzelf tegenkomt. Er kan een klik ontstaan als je merkt dat de ander met hetzelfde bezig is als jezelf. Bovendien vind je erkenning bij elkaar doordat de ander jouw werk op waarde weet te schatten. Het leuke van een ‘Aanschuif Atelier’ is ook dat er niet een juf is die vertelt hoe het moet, maar dat iedereen elkaar helpt en inspireert. Ook is het dé kans om nieuwe mensen te ontmoeten, jong en oud!
Dus ben je creatief en wil je ideeën uitwisselen? Dan nodigen wij je uit om met eigen handvaardigheidwerk te komen: breien, haken, borduren, patchwork, schrijven, kalligraferen, kaarten maken of iets anders. Het kan allemaal en ook onder het genot van koffie of thee tegen een vergoeding.
Workshops, projectmatig werken en verruiming van tijd zijn bespreekbaar.

Vanaf dinsdag 1 oktober 2019 kan er wekelijks ‘aangeschoven’ worden in het Kulturhus 'het Dorpscentrum' van 10:00-12:00 uur.
Voor informatie: 0575-553405 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.