Voor najaar 2019 hebben we voor schrijfliefhebbers weer zes bijeenkomsten ingepland met als werktitel De Schrijftafel. De opzet hiervan is dat deelnemers elkaar inspireren bij het schrijven. Dat kunnen opdrachten, korte verhalen of gedichten zijn die ze met elkaar delen.

We beginnen telkens met het bespreken van een opdracht of thema en  welke gedachten dat oproept. Daarna gaan we in stilte schrijven. De teksten lezen we aan elkaar voor. In de zes tweewekelijkse bijeenkomsten worden, voor zover mogelijk, de teksten op opbouwende manier van commentaar voorzien.

Net zoals bij eerdere schrijfactiviteiten van Welzijn Vorden zal Geert Hetterscheid ook deze schrijfliefhebbers begeleiden.

Data:                  1, 15 en 29 oktober, 12 en 26 november, en 10 december.

Tijd:                   10.00 – 12.00 uur

Deelname:         Minimaal 4 en maximaal 7 deelnemers

Locatie:              Leukezaal, Kulturhus Raadhuisstraat 6 Vorden

Kosten:              Geen kosten. Koffie voor eigen rekening

Aanmelden:       Welzijn Vorden. Tel. 0575-553405 (dins- en donderdag van 9.00-11.00 uur). E-mail: w.gotink@Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Noot: Deze reeks van zes bijeenkomsten wordt voorafgegaan door een eenmalige Open Ochtend op 24 september van 10.00 – 12.00 uur. De bedoeling hiervan is meer bekendheid te geven aan deze activiteit van Welzijn Vorden. Zie verder de aankondiging in Contact Noord.