Ouderen die, om wat voor reden dan ook, zelf niet kunnen of willen koken, kunnen via Welzijn Vorden de warme maaltijd thuis bezorgd krijgen.
Welzijn Vorden werkt samen met de firma 'Apetito' die de zgn. vriesverse maaltijden maakt. Dit zijn maaltijden die na de bereiding zeer snel diepgevroren worden, waardoor de smaak en kwaliteit optimaal behouden blijven. De maaltijden worden eenmaal per week op dinsdag thuis bezorgd. Een maaltijddoos bevat altijd 7 maaltijden. U kunt elke week bestellen, maar ook per 14 dagen of eens per vier weken.

Hoe kiest u uw maaltijden?
Elke deelnemer heeft een brochure waarin alle maaltijden staan afgebeeld. De nummers van de maaltijden die u kiest, vult u in op de bestellijst, die u meegeeft aan de chauffeur. Er is een ruime keuze en met diëten is rekening gehouden. Soepen en toetjes kunnen apart besteld worden.

Wat zijn de voordelen van vriesverse maaltijden?
De maaltijden zijn veilig, waar het gaat om de ontwikkeling van bacteriën, mits de maaltijden op de juiste temperatuur bewaard worden en voor de uiterste datum geconsumeerd worden. De maaltijden kunnen lang bewaard worden. U bepaalt zelf op welk tijdstip u wilt eten. Bij enkele dagen plotselinge afwezigheid blijven uw maaltijden in de diepvries veilig bewaard.

Wat zijn de kosten?
Via Welzijn Vorden krijgt u 10% korting. Voor meer informatie en prijzen kunt u met ons contact op nemen.

Hoe verwarmt u de maaltijden?
Voor het verwarmen van de maaltijden heeft u een magnetron nodig. Bent u niet in het bezit van een magnetron, dan kunt u bij Apetito een huur/koopcontract afsluiten voor een magnetron of de magnetron direct kopen. Voor het bewaren is het nodig dat u een vrieskistje of -kast heeft. Deze kunt u eveneens met een huur/koopcontract bij Apetito aanschaffen of het vrieskistje direct kopen.

Hoe meldt u zich aan?
U neemt contact op met Welzijn Vorden. Er komt dan iemand bij u op bezoek die alles uitlegt en de formaliteiten regelt, zoals een machtiging voor betaling.

Bezorging
Op dinsdag tussen 9.00 en 16.00 uur. De nieuwe bestellijst geeft u dan mee aan de bezorger. Als u op een dinsdag niet thuis bent, neem dan contact op met Welzijn Vorden. Dan zoeken wij naar een oplossing. Als u de nieuwe bestellijst niet meegeeft aan de bezorger, moet deze lijst uiterlijk op woensdag bij Welzijn Vorden zijn ingeleverd. Buiten kantooruren kunt u de lijst in de aanwezige brievenbus doen. Ons kantoor is voor informatie en aanmelding op dinsdag en donderdag geopend van 09.00-11.00 uur.

Wij kunnen u ook informeren over andere mogelijkheden van maaltijdvoorziening voor inwoners van Vorden en omgeving.

Ons adres:
Welzijn Vorden, Raadhuisstraat 6, 7251 AB Vorden
0575-553405
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.