Vindt u het prettig om met meerdere mensen samen te eten, maak dan gerust gebruik van de Open Tafel in de ruimte van de Wehmehof op het Wehmepark. De Open Tafel is naast de bewoners van het Wehmepark ook bestemd voor diegenen die zelfstandig in Vorden of omgeving wonen. De maaltijd bestaat uit voor-, hoofd- en nagerecht. 

U kunt zich opgeven voor een maandabonnement via een inschrijfformulier, te krijgen bij het cateringteam van het Wehmepark. Zij zijn aanwezig van 11.00-18.00 uur. Ook kunt u zonder inschrijfformulier gebruik maken van de Open Tafel voor een losse maaltijd, waarvoor u zich een dag van te voren moet opgeven: 06-23755994 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Voor meer informatie kunt u ook terecht bij Welzijn Vorden. Mocht het vervoer een probleem zijn, dan kunt u bij ons vragen of een vrijwilliger van Welzijn Vorden u kan ophalen en thuisbrengen. Welzijn Vorden is bereikbaar op dinsdag en donderdag van 9.00-11.00 uur: 0575-553405.