Verschillende voorzieningen en activiteiten worden georganiseerd met behulp van vrijwilligers die het werk van Welzijn ondersteunen.

Welzijn Vorden bestaat bij de gratie van de vele vrijwilligers die zich voor de diverse werkzaamheden willen inzetten. Om het werk te kunnen blijven doen zijn er veel nieuwe mensen nodig die hun tijd en energie willen geven aan hun medemens. Bovendien is het zinvol werk dat veel voldoening geeft.

Eén maal per jaar komen alle vrijwilligers bij elkaar: in december voor een gezamenlijke maaltijd. Men kan dan kennismaken met de andere vrijwilligers en met het werk dat zij doen.

Welzijn Vorden zoekt vrijwilligers voor de Bezoek- en Ondersteuning Service (BOS), de Centrale Vrijwillige Hulpverlening (CVH), Ontmoeting & Dagbesteding en de Duo-fiets.

Is uw interesse gewekt of wilt u meer informatie dan kunt u op dinsdag en donderdag van 09:00-11:00 uur contact op nemen met Welzijn Vorden: 0575-553405

U kunt ook kijken op de site van de Gemeente Bronckhorst: www.bronckhorst.nl/vrijwilligerswerk met een link naar de 'vacaturebank vrijwilligerswerk'.