Vrijwilligerswerk


Verschillende voorzieningen en activiteiten

worden georganiseerd met behulp van vrijwilligers die het werk van Welzijn ondersteunen.

Welzijn Vorden bestaat bij de gratie van de vele vrijwilligers die zich voor de diverse werkzaamheden willen inzetten. Om het werk te kunnen blijven doen zijn er veel nieuwe mensen nodig die hun tijd en energie willen geven aan hun medemens. Bovendien is het zinvol werk dat veel voldoening geeft.

Eén maal per jaar komen alle vrijwilligers bij elkaar: in december voor een gezamenlijke maaltijd. Men kan dan kennismaken met de andere vrijwilligers en met het werk dat zij doen.
Elk onderdeel heeft een coördinator. Het bestuur heeft twee leden als aanspreekpunt aangesteld voor deze coördinatoren. Elke half jaar wordt er een coördinatorenoverleg gepland.

Is uw interesse gewekt of wilt u meer informatie dan kunt u op dinsdag en donderdag van 09:00-11:00 uur contact op nemen met Welzijn Vorden: 0575-553405

U kunt ook kijken op de site van de Gemeente Bronckhorst: www.bronckhorst.nl/vrijwilligerswerk met een link naar de ‘vacaturebank vrijwilligerswerk’.

Welzijn Vorden zoekt vrijwilligers voor:

  • Ontmoeting & Dagbesteding
  • Bezoek en Ondersteunings Service (BOS)
  • Duo-fiets en Vervoer

Bent u geïnteresseerd of wilt u informatie ontvangen, neem dan contact op met Welzijn Vorden via het e-mailadres: info@welzijnvorden.nl

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.